Huurseizoen 2017

Het huurseizoen 2017 is van start gegaan!

Het seizoen 2016 zit er weer op, een groot gedeelte van de vloot is verkocht en dit heeft het mogelijk gemaakt om voor het kampeerseizoen 2017 gloednieuwe caravans en campers in te kunnen zetten.
Diverse reserveringen voor 2017 hebben we al mogen verwerken!

Wederom is gebleken dat het huren van een camper of caravan in populariteit blijft groeien. Wij denken dat het mede te maken heeft door onze jonge en schone verhuurvloot en ons All-Inclusive pakket maar natuurlijk ook met het heerlijke fenomeen “Kamperen”!

 

rentac-magazijn-1De caravans staan op dit moment helemaal schoongemaakt en leeg in de showroom, de gehele inventaris is nagekeken, schoongemaakt en waar nodig vervangen, de voortenten zijn weer schoon opgeborgen in de zak, het magazijn puilt weer uit van onze All-Inclusive inventaris.

We zijn klaar voor het huurseizoen 2017 en de eerste kampeervakanties voor volgend jaar zijn alweer geboekt. Dus mocht u voor volgend jaar plannen hebben, wees er op tijd bij!

In principe wordt de huurvloot van 2016 voor wat betreft indelingen, gewichten, luxe-niveau en merken gecontinueerd, maar een aantal modellen zijn vervangen door de nieuwste modellen.
We zouden het prettig vinden als u met ons meedenkt. Is uw ideale camper of caravan niet aanwezig in onze verhuurvloot, laat het ons dan even weten, we denken graag met u mee! Stuur ons een e-mail met uw wensen voor wat betreft indeling, gewicht, merk, enz.

Wij willen onze klanten hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen van het afgelopen huurseizoen.

Bedankt, en graag tot volgend jaar!

Team Rentac Camper & Caravan Verhuur
Familie Janssens